Η Ομάδα μας

Η Ομάδα μας


Γιώργος Ιορδανίδης
Γιώργος Ιορδανίδης Αρχηγός
Ως αρχηγός της ομάδας, ο Γιώργος καλείται να οργανώσει την ομάδα και να διαχειριστεί τα διάφορα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν. Η διαχείριση των οικονομικών δαπανών και του χρόνου, η δημιουργία καλών σχέσεων μεταξύ των μελών καθώς και η λήψη αποφάσεων αποτελούν υποχρέωσή του. O αρχηγός της ομάδας συντονίζει επίσης την επικοινωνία και επιδιώκει ουσιαστική διαχείριση των οικονομικών και χρονικών πλαισίων.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης Υπεύθυνος Κατασκευής
Ο Κωνσταντίνος συνειδητοποίησε πως μια ομάδα που στοχεύει την κορυφή πρέπει καινοτομεί. Έτσι, πραγματοποίησε διεξοδική έρευνα αγοράς για να βρει τρόπους ώστε να κάνει την ομάδα μας να ξεχωρίσει. Κύρια ενασχόλησή του ήταν η κατασκευή του αμαξιδίου της ομάδας, με τη χρήση CAM (3D Printing, CNC), αλλά και η έρευνα για τα ρουλεμάν και το φινίρισμα.
Γιώργος Παπαδάκης
Γιώργος Παπαδάκης Υπεύθυνος Σχεδιασμού
Ο Γιώργος, ως σχεδιαστής του μοντέλου, επιδόθηκε σε έρευνα για τον σχεδιασμό σχετικά με το αεροδυναμικό σχήμα του αυτοκινήτου. Παρόλο που ο σχεδιασμός του αμαξιδίου αποτέλεσε τον κύριο τομέα δραστηριοποίησης του, ο Γιώργος συνέβαλλε επίσης ερχόμενος σε επαφή με τους επιστημονικούς μας συνεργάτες αλλά και προτείνοντας τη χρήση υπολογιστικών προγραμμάτων για την βελτίωση του έργου μας.
Γιώργος Τσαντρίζος
Γιώργος Τσαντρίζος Υπεύθυνος Marketing
O Γιώργος οργανώνει τις δράσεις marketing. Η εύρεση και διαχείριση των πόρων της ομάδας αποτελούν επίσης ευθύνη του. Ο Γιώργος επιδιώκει ακόμη, την εύρεση πρωτότυπων ιδεών για την προώθηση των χορηγών μας και την υποστήριξη των οικονομικών αναγκών της ομάδας, αντλώντας πληροφοριακό υλικό και στρατηγικές marketing, από πανεπιστημιακά βιβλία, διαδικτυακές διαλέξεις και απόψεις ειδικών.